Lisäpalvelut

Lähetä laskut suoraan asiakkaallesi

Laskujen välityksen Varastomaisterissa tarjoavat yhteistyökumppanimme Maventa Oy ja Uuva Oy. Välittäjän avulla Varastomaisterin asiakkaat saavat lähetettyä laskunsa suoraan omille asiakkailleen esimerkiksi sähköisesti E-laskuna tai paperisena. Asiakas saa halutessaan käyttöönsä myös maksuvalvonnan palvelut sekä perintäratkaisut. Varastomaisterin asiakkaana voit ottaa toisen tai molempien välittäjien palvelut käyttöösi milloin haluat. Välityspalveluiden käyttöönotto on ilmaista, maksat ainoastaan palveluiden käytöstä.

Tutustu palveluiden hinnastoon Lisäpalveluiden hinnasto-sivulla.

Maventa Oy

Maventan alusta tarjoaa kokonaisuuden laskun elinkaaren hallintaan. Maventa palveluihin kuuluvat verkkolaskutus, automaattinen maksuvalvonta, huomautukset, perintä ja laskulainapalvelut. Maventa on Suomen johtava verkkolaskupalvelu.

Uuva Oy

Uuva Oy on 100% suomalainen laskun elinkaaren hallinnan palveluita tuottava yritys. Suomalaisen Työn Liiton jäsenenä luomme työpaikkoja Suomeen ja vahvistamme sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia. 

Toteutettu API rajapintaratkaisu Uuvan ja Varastomaisterin välillä mahdollistaa monta asiaa jotka helpottavat ja nopeuttavat yrityksen arkirutiineja. Palveluita ovat laskurahoitus, perintä sekä maksuvalvonta.

Lisätietoa osoitteessa myynti@uuva.fi tai soita: 020 721 84 96. Lisätietoa Uuva Oy:n palveluista löytyy osoitteesta: www.uuva.fi