Lisäpalvelut

Laskujen välityksen Varastomaisterissa tarjoaa yhteistyökumppanimme Uuva Oy (Y-tunnus: 0859384-0). Yhteistyökuviomme avulla Varastomaisterin asiakkaat saavat lähetettyä laskunsa suoraan asiakkailleen mahdollisimman yksinkertaisesti. Samalla asiakas saa käyttöönsä maksuvalvonnan sekä perintäratkaisut.

 

Uuva Oy:n yrityskuvaus

Uuva Oy on 100% suomalainen laskun elinkaaren hallinnan palveluita tuottava yritys. Suomalaisen Työn Liiton jäsenenä luomme työpaikkoja Suomeen ja vahvistamme sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia. 

Yrityksemme syntyi 1990-luvun alussa perintäyhtiöksi. Vuosien varrella palvelumme ovat kehittyneet koko ajan ja tänä päivänä tarjoamme kokonaisvaltaista laskujen elinkaaren hallintaa sisältäen laskutus-, perintä-, rahoitus- ja lakipalvelut.  

Toteutettu API rajapintaratkaisu Uuvan ja Omenaboksin välillä mahdollistaa monta asiaa joka helpottaa ja nopeuttaa yrityksen arkirutiineja. Toteutettuja palveluita ovat laskurahoitus, perintä sekä maksuvalvonta. Palvelut on kehitetty siten että, aineiston siirtäminen tapahtuu käytännössä parin painikkeen painalluksella. 

Lisätietoa osoitteessa myynti@uuva.fi tai soita: 020 721 84 96. Lisätietoa Uuva Oy:n palveluista löytyy kotisivultamme: www.uuva.fi

MaksuvalvontapalveluTäyden palvelun laskun elinkaaren hallintaa

Maksuvalvontapalvelun avulla saat käyttöösi ammattitaitomme laskujen lähetyksessä, reskontranhoidossa, muistuttamisessa, perinnässä sekä koko laskun elinkaareen liittyvässä asiakaspalvelussa. Me huolehdimme joka päivä saataviesi valvonnasta. Avullamme reskontrasi on aina ajan tasalla. Palvelu auttaa nopeuttamaan yrityksesi kassavirtaa huomattavasti. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi raportit, jotta pysyt ajan tasalla ja pystyt seuraamaan saataviesi tilannetta. Jokaisen prosessin osa mietitään yhdessä yrityksesi liiketoimintastrategiaa tukevaksi. Pitkä kokemuksemme laskutuspalveluiden parissa takaa asiakkaillesi asiantuntevaa asiakaspalvelua ja joustavia maksuratkaisuja kaikissa maksamisen vaiheissa. Säästät aikaa ja rahaa, sekä pidät kauttamme huolta myös asiakassuhteesta.

Laskun lähetys

Toimitamme laskut asiakkaan valitsemalla tavalla sähköisesti verkkolaskuna, sähköpostilaskuna tai paperisena laskuna. Palvelumme kattaa kaikki yleisimmät toimitustavat. Laskun voi lähettää automaattisella muistutuspalvelulla tai ilman automaattista perintää.

Automaattinen muistutuspalvelu 

Jos laskuasi ei makseta ajallaan, käynnistyy muistutusvaihe automaattisesti, jos olet valinnut automaattiset perintätoimet käyttöön laskulla laskun lähetysvaiheessa. Asiakasta muistutetaan erääntyneestä saatavasta lain määräämällä tavalla. Toimeksiantajanamme sinun ei tarvitse murehtia laskujen mahdollisesta erääntymisestä, sillä huolehdimme maksumuistutusten lähettämisestä asiakkaillesi täsmällisesti ja asiakasystävällisesti.