Varastomaisteri on päivitetty versioon 15.0

Varastomaisteri on päivitetty versioon  15.0!

Tärkein uudistus uusimmassa päivityksessä on mahdollisuus lähettää e-laskut ja paperilaskut Varastomaisterin välittäjän kautta parin painikkeen painalluksella suoraan asiakkaillesi! Ominaisuus sisältyy kaikkiin aktivoituihin tilauspaketteihin, ilmaista palvelua sekä koulutustilejä lukuunottamatta. Palvelun tarjoaa Uuva Oy.

Saat koko paketin käyttöön e-laskun lähettämisestä perintätoimiin asti heti. Myöhemmin Varastomaisteriin lisätään myös laskun rahoittamismahdollisuus!

Toiminto on otettava käyttöön Asetuksista: Asetukset->Verkkolaskutus->Verkkolaskun lähettäminen->Käytä Varastomaisterin välittäjää laskujen lähetykseen, maksuseurantaan ja perintään.  Huomaa, että omien yritysasetusten sekä asiakkaan laskutustietojen on oltava täytettyinä, ennen kuin laskujen lähettäminen on mahdollista.

Toiminto tuo mukanaan seuraavat ominaisuudet:
– E-laskujen lähettäminen
– Paperilaskujen lähettäminen
– Maksuseuranta
– Maksukehotukset
– Perintäominaisuudet
– Tulossa: Laskujen rahoittaminen

Mikäli toiminnon käyttöönotossa tai laskujen lähetyksessä ilmenee ongelmia, ota yhteys tuki@varastomaisteri.fi -osoitteeseen, niin avustamme toiminnon käyttöönotossa. Lisätietoja Uuvan tarjoamista palveluista saat osoitteesta uuva.fi ja puhelinnumerosta 020 721 84 96 tai myynti@uuva.fi.

 

Lisäksi Varastomaisteriin on lisätty mm. laskujen vienti e-laskuiksi ryhmänä. Tällöin e-laskut tallennetaan halutussa formaatissa zip-tiedostoon, joka on mahdollista ladata suoraan paikalliseen kansioon. Myös tuotteiden tuontiin varastoon csv-tiedostosta on tehty useita parannuksia.

Päivityksessä on huomattavan paljon uutta. Tutustu päivityksen sisältöön tarkemmin kirjautumalla sisään palveluun!

 

Helppoa laskutusta ja lämmintä kesän jatkoa kaikille Varastomaisterin asiakkaille!