Varastomaisteri on päivitetty versioon 15.7

Varastomaisterin uusin päivitys lisää palveluun softapohjaisen viivakoodinlukijan. Lukija on tarkoitettu lähinnä mobiilikäyttöön, mutta tarvittaessa sitä voidaan toki käyttää myös tietokoneen erillisellä videokameralla.

Asiakasdokumentteihin lisättiin samalla mahdollisuus ruotsin kielen valinnaksi asiakaskohtaisesti. Sama mahdollisuus lisättiin myös tavarantoimittajien dokumenteille.

Etusivu/kirjautumissivu on nyt uusittu, ja se on entistä tiivimpi paketti. Samalla mobiilikäyttöä on jälleen parannettu.

Firefox -selaimen käyttäjille: Firefox-selaimen aikaisemmasta päivityksestä johtunut bugi, joka aiheutti tuoterekisterin otsikkopalkin katoamisen kun tuotteita selattiin alaspäin, on nyt selvitetty. Ongelma johtuu Firefox-selaimessa olevasta virheestä, ja tähän on nyt tehty ratkaisu. Samalla korjattiin myös muutamia muita ongelmia eri selaimilla.

Näiden lisäksi paljon muita, pienempiä parannuksia! Tutustu päivityksen sisältöön tarkemmin kirjautumalla sisään palveluun. Kaikki uudet toiminnot ja parannukset ovat heti kaikkien tilaajien käytössä.

Jos päivitys aiheuttaa tililläsi ongelmia, tyhjennä ensin selaimen välimuisti ja yritä uudelleen. Mikäli tämä ei auta, ota yhteys tukeen.

Hyvää ja menestyksekästä kesää kaikille Varastomaisterin asiakkaille!