Varastomaisteri on päivitetty versioon 15.9

Varastomaisterin uusin päivitys 15.9 on nyt ajettu palvelimelle.

Suurikokoisen päivityksen ensimmäinen näkyvä muutos on se, että Varastomaisterin kaikki päätoiminnot ovat nyt käytettävissä myös englanniksi. Käännöstyötä jatketaan seuraavissa päivityksissä, kunnes koko palvelu ohjeistuksineen on käännetty.

Tulosteiden viivakoodien luettavuutta on parannettu huomattavasti. Myyntitilauksesta tehtyyn lähetteeseen on jatkossa mahdollisuus määritellä lähetteen oletusosoite. Tarratulosteissa on uusia kokoja ja eri raportteihin on tehty parannuksia ja lisäyksiä. Ostotapahtuman oletustilan saa jatkossa määriteltyä asetuksista joko ostotilaukseksi tai ostolaskuksi, aivan kuten myyntitapahtuman tilan on aikaisemmin jo voinut määritellä. Myyntitilauksista on nyt mahdollista tulostaa tilauksessa olevien tuotteiden tarrat yhdellä painikkeen painalluksella. Lisäksi Varastomaisterin API:n ensimmäinen julkinen versio on nyt  käytettävissä. Ohjeet rajapinnan käyttöönottoon ja kehitykseen ilmoitetaan myöhemmin.

Päivitys on huomattavan suuri, ja sen sisältöön pääset tutustumaan tarkemmin kirjautumalla sisään palveluun.

Jos päivitys aiheuttaa tililläsi ongelmia, niin tyhjennä ensin selaimen välimuisti ja yritä uudelleen. Mikäli tämä ei auta, ota yhteys tukeen.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille Varastomaisterin asiakkaille!