Varastomaisteri on päivitetty versioon 16.0

Varastomaisterin uusin päivitys tuo käyttäjille uusia tietoturvaominaisuuksia ja uuden välittäjävaihtoehdon.

Kirjautuville käyttäjille on jatkossa mahdollista ottaa käyttöön kaksinkertainen todennus. Käyttäjän kirjautuessa hänen sähköpostiinsa tulee viesti, joka sisältää kertakäyttöisen koodin sisäänkirjautumiseen. Toimintoa suositellaan ainakin Johtokäyttäjille, joilla on pääsy mm. yrityksen asetuksiin.

Toiminnon saa käyttöön luodulle käyttäjälle muokkaamalla käyttäjän tietoja. Toiminto otetaan käyttöön valitsemalla “Ota kaksivaiheinen kirjautuminen sähköpostilla käyttöön” -valinta aktiiviseksi ja tallentamalla tiedot.

 

Olemme tehneet integraatio-sopimuksen Maventa Oy:n kanssa, ja tämän ansiosta Varastomaisteri voi nyt tarjota asiakkailleen uuden välittäjän laskujen lähetykseen. Varastomaisterista saa jatkossa lähetettyä E-laskut halvimmillaan 0,70€ / lasku (alv0%). Välittäjän voi ottaa käyttöön Verkkolaskuasetuksista. Haluttaessa eri välittäjiä voidaan käyttää myös käyttää samanaikaisesti. Huomioi, että Maventa -välityksen ensimmäisessä versiossa laskujen lähettäminen on mahdollista ainoastaan yritysten välillä.

Mikäli yritykselläsi on jo Maventa tili, voit yksinkertaisesti täyttää Maventalta saamasi API-avaimet Varastomaisterin verkkolaskuasetuksiin, jolloin laskujen lähetys on heti käytössäsi. Jos yritykselläsi ei ole vielä tiliä, voit rekisteröidä sellaisen suoraan Varastomaisterin Verkkolaskuasetuksista.

 

Varastomaisteriin lisättiin myös monia muita toimintoja, joiden tarkoitus on helpottaa ja nopeuttaa palvelun käyttöä entisestään. Täydellisen listan uusista ominaisuuksista näet kirjautumalla sisään palveluun.

Palvelun kaikki uudet ominaisuudet ovat heti kaikkien Varastomaisterin tilaajien käytössä.

Hyvää kevään jatkoa kaikille Varastomaisterin käyttäjille!