Varastomaisteri päivitettiin versioon 17.1

Varastomaisteri päivitettiin viikonlopun aikana versioon 17.1.

Huom! 17.1 -päivityksessä “Raportit”-toiminto on siirretty loogisempaan paikkaan “Liiketoiminta” -alueen alle. 

“Koti” -sivulle on lisätty “Oma muistio” ja “Jaettu muistio” -toiminnot. Omaan muistioon voidaan kirjoittaa yleisiä muistiinpanoja kirjautuneelle käyttäjälle. MAX-paketista lähtien käytössä oleva “Jaettu muistio” -toiminto taas on tarkoitettu koko yritystä kattavan viestinnän välineeksi, ja siihen kirjoitetut viestit ja kommentit ovat kaikkien sisäänkirjautuneiden käyttäjien luettavissa. Ainoastaan Johtokäyttäjät voivat muokata jaettua muistiota.

Alennusprosentin pudotusvalikko poistettiin ja jatkossa alennusprosentti on määriteltävissä kahden desimaalin tarkkuudella. Samalla tehtiin parannuksia tapahtuman luontiin. “+1” -painikkeen klikkaaminen ei avaa enää tuotelomaketta, joka estää turhia vierittelyjä ja nopeuttaa tapahtuman luontia hitaammilla yhteyksillä ja päätelaitteilla. Samalla osto- ja myyntilaskun ja -tilausten toimintoja tehostettiin hieman.

Erityisesti uusille asiakkaille avuksi on luotu uusi testilaskun tulostustoiminto Asetuksiin. Testilaskun avulla eri tulostusasetusten ja -asettelujen testaaminen helpottuu huomattavasti.

Päivityksessä ratkaistiin myös ilmenneitä ja ilmoitettuja ongelmia, sekä parannettiin palvelun taustatoimintojen nopeutta.

Kaikki uudet toiminnot ja ominaisuudet ovat heti kaikkien palvelun tilaajien käytössä. Mikäli tililläsi ilmenee ongelmia päivityksen jälkeen, niin tyhjennä selaimen välimuisti ja yritä uudelleen.

Hyvää loppukesän jatkoa kaikille Varastomaisterin asiakkaille!