Varastomaisteri päivitettiin versioon 17.2

Varastomaisteri uusin päivitys tuo suuria parannuksia palvelun helppokäyttöisyyteen. Varastomaisterin Koti-näkymään on lisätty asiakkaiden toiveesta pikapainikkeet uuden laskun-/tilauksen ja ostolaskun/-tilauksen luontiin.

Käyttäjä voi myös määritellä itselleen maksimissaan kuusi kappaletta suosikkitoimintoja klikkaamalla alitoimintopainikkeiden oikeassa reunassa olevaa tähteä. Suosikki voidaan poistaa klikkaamalla tähteä uudelleen.

Koti-näkymään on myös merkitty käyttäjäkohtainen huomiomerkintä lukemattomasta päivitysviestä. Merkintä katoaa, kun käyttäjä on lukenut uusimmat uutiset. Tapahtuman maksutavan vaihto onnistuu nyt suoraan tapahtuman tarkastelussa, eli maksutavan vaihtamiseksi ei tarvitse enää siirtyä tapahtumn muokkaamiseen. Myös asiakkaan tai toimittajan muokkaamiseen on mahdollista siirtyä suoraan tapahtumasta klikkaamalla uutta “Muokkaa” -painiketta asiakkaan tietojen alapuolella.

Lisäksi palveluun on tehty järjestelmän laajuisesti käyttöä pienempiä, käyttöä helpottavia parannuksia. Myös useisiin taustatoimintoihin on tehty parannuksia ja korjauksia ilmenneisiin ongelmiin. Ja paljon muuta!

Kaikki päivityksen uudet ominaisuudet ovat heti kaikkien palvelun tilaajien käytössä.

 

Hyvää elokuun jatkoa kaikilla Varastomaisterin käyttäjille!