Varastomaisteri päivitettiin versioon 17.5

Uusin päivitys on nyt kaikkien tilien käyttössä. Päivitys korjaa muutamia ongelmia, modernisoi tiettyjen toimintojen ulkoasua ja parantaa eri toimintojen käytettävyyttä sekä tietoturvaa. Samalla tehtiin valmisteluja pian Varastomaisteriin tuleviin toimintoihin. Myös kirjautumiseen on tehty parannuksia.

Uusia toimintoja lisättiin Käyttäjien hallintaan ja Raportteihin.

Muokatun käyttäjän myyntipainikkeiden näkyvyyden saa jatkossa määriteltyä erillään. Myyntilaskun ja myyntitilauksen painikkeet voidaan siis piilottaa toisistaan erillään tarvittaessa. Oletuksena asetukset käyttävät vanhan piilotuspainikkeen asetuksia, joten muokkaa käyttäjän asetuksia mikäli painikkeiden näkyvyyteen halutaan tehdä muutoksia.


Raportteihin lisättiin uusi myyntiraportti, “Tuotteiden asiakaskohtainen myyntiraportti”. Raportin voi myös lähettää sähköpostitse sähköpostiraportin vastaanottajille. Lisäksi raporttien taulukkoon vienteihin on lisätty uusia tietoja useissa raporteissa.

Huom! Päivitys tekee muutoksia palvelun ulkoasurakenteeseen. Mikäli huomaat erikoisuuksia painikkeiden tai toimintojen asetteluissa, tyhjennä selaimen välimuisti ja uudelleenkirjaudu palveluun. Mikäli ongelmat jatkuvat, ota yhteys tukeen (tuki@varastomaisteri.fi).

Hyvää ja menestyksekästä joulun odotusta kaikille Varastomaisterin asiakkaille!