Varastomaisteri päivitettiin versioon 18.0

Varastomaisterin vuoden 2023 ensimmäinen päivitys on nyt kaikkien palvelun käyttäjien käytössä. Päivityksessä keskitytään myynti- ja ostopuolen toimintojen parantamiseen.

Ostolaskut saa jatkossa noudettua suoraan Varastomaisteriin, kun Maventaa käytetään välittäjänä. Samalla asetuksiin lisättiin PEPPOL-verkkolaskutuksen käyttöönotto sekä saapuneiden ostolaskujen manuaalinen tarkistustoiminto. Normaalisti ostolaskut noudetaan automaattisesti tietyin väliajoin ostolaskulistaan.

Lisäksi Maventan verkkolaskuasetuksiin oman yrityksen OVT- ja operaattori-tieto sekä verkkolaskujen viimeksi tehdyn noudon alue. Alueet näkyvät kun ostolaskujen nouto on otettu käyttöön.

Ostolaskujen vastaanoton hinnoittelussa noudatetaan E-laskujen välittäjän hinnastoa. Mikäli käytät Maventaa välittäjänä ja ostolaskutoiminto on käytössäsi, noudetaan ostolaskut automaattisesti palveluun. Voit tarkistaa omat välittäjäasetuksesi Varastomaisterin asetusten  verkkolaskutusosiosta.

Varastomaisteriin on lisätty myös automaattinen korkolaskuri sekä muistutuskulutoiminto. Jatkossa siis muistutuskuluja ei tarvitse enää lisätä maksukehotuksiin manuaalisesti, vaan tämä voidaan tehdä heti maksukehotusta luotaessa automaattisesti. Lisäksi raportteihin lisättiin uusi muistutuskulu- ja korkoraportti, joka listaa maksukehotuksissa laskutetut kulut. Muistutuskulujen oletusmäärä sekä korot yrityksille ja kuluttajille on mahdollista määritellä Ohjelma-asetuksissa.

Useisiin toimintoihin ja ulkoasuun on tehty pienempiä parannuksia. Tutustu näihin ja kaikkiin muihin uusiin ominaisuuksiin tarkemmin Varastomaisterin versiohistoriassa kirjautumalla sisään palveluun.

Hyvää alkanutta vuotta 2023 kaikille Varastomaisterin asiakkaille!