Varastomaisteri päivitettiin versioon 18.3

Varastomaisterin uusin päivitys ajettiin viikonloppuna kaikkien palvelun tilaajien käyttöön.

Uusimmassa päivityksessä Varastomaisteriin on lisätty mahdollisuus laskuttaa muilla valuutoilla yhden tilin sisällä. Laskuja ja tilauksia saa siis luotua muissa valuutoissa yksinkertaisesti valitsemalla halutun valuutan ja valuutan kurssin kun tapahtumaa luodaan. Järjestelmä laskee loppusummat automaattisesti annetun kurssin perusteella asiakasdokumentteihin. Samalla raportteihin testiin useita parannuksia ulkomaanvaluutan käyttö huomioiden. Valuutan vaihto tehdään aina järjestelmän päävaluuttaa vasten, ja raportointi tapahtuu aina järjestelmän päävaluutassa. Toiminto on aktivoitava asetuksista: Ohjelma-asetukset -> Perusasetukset -> “Salli valuutan vaihto tapahtumakohtaisesti”.  Valuutan vaihto on käytössä Toimari -paketista lähtien.

Palvelun taustatoimintoihin on tehty useita parannuksia ja mm. tapahtumien käsittelyä suurilla tuotemäärillä ja pienemmillä pääteresursseilla on nopeutettu huomattavasti. Tuotteiden poistotoimintoa on parannettu, ja siihen on lisätty uusi poistotyyppi, “Verkkokauppa” verkkokaupasta tehtyjä varastovähennyksiä varten.

Tuoterekisteriin on lisätty uusi hakurajoite “Muu hakurajoite”. Vaihtoehtoina ovat “Luomutuote” tai “Ei rajoitetta”. Asiakkaat voivat halutessaan ehdottaa uusia hakurajoitteita toimintoon. Lisäksi tuoterekisterin vapaana olevien tuotteiden näkymään tehtiin tarkennuksia silloin, kun tuotemäärien näyttö on käytössä rekisterissä. Yritysasetuksiin on nyt mahdollisuus tallentaa yrityksen luomutunnistenumero. Mikäli tämä on täytetty, niin tulostetaan se automaattisesti lähetteisiin.

Myös yleiseen käyttökokemukseen ja raportteihin on tehty jälleen monia parannuksia. Voit tutustua päivityksen sisältöön tarkemmin Varastomaisterin päivityshistoriassa.

Hyvää ja menestyksekästä kevään jatkoa kaikille Varastomaisterin käyttäjille!